naslovnica

Marketing program

Dodao: admin | 29/12/2007 | Komentara: 0 | Nazad na naslovnicu


Cijenjeni sponzori, poštovani prijatelji sporta,

tijekom ljetnih mjeseci u Splitu se igra Prvenstvo Hrvatske u Glavometu, natjecanje koje posljednjih godina okuplja gotovo pedesetak parova. Natjecanje je to u kojem igraju svi profili sportaša, zaljubljenika u ovaj šport.
Prvenstvo će se održati 27.07.2008. na splitskoj plaži Firule.
Naime, o čemu se radi:

Glavomet je natjecanje dviju ekipa (svaka ekipa ima dva člana) u moru (u pjeskovitom pličaku, dubine cca. 30cm) koje se natječu tko če prije dati 6 golova. Dopušteno je samo dodavati se glavama i isto tako davati golove glavama.
Glavomet je specifičan po tome što je igra koja se odigrava samo u Hrvatskoj, a počeo se igrati 70-tih godina na splitskim plažama Bačvice i Firule. U tim 70-tim nisu bila određena pravila kao danas već su se mjenjala i usavršavala generacijama kako se glavomet i prenosio i preživio.Glavomet je ponovno ozbilnije ozivio 1997 godine, idejom skupine mladih momaka koji su predstavljali ponajbolje natjecatelje i koji su po prvi put organizirali turnire u glavometu, svake godine turnir je bio sve masovniji i atraktivniji što je publika dobro prihvatila. Kao takav jedinstveni sport, koji se danas ne igra samo u Splitu već od prošle godine i u Omišu i Stobreču, cilj nam je podići Glavomet na što veću razinu, pa čak i do prepoznatljivog hrvatskog sporta.
Glavomet je nešto bez čega se u posljednje vrijeme ne može zamisliti splitsko ljeto.
Budući je GLAVOMET nastao iz entuzijazma i ljubavi prema sportu, nastup svake ekipe i igrača u Prvenstvu Hrvatske je besplatan. Sve troškove odigravanja i ukupne organizacije snosi Organizacijski odbor, koji iz godine u godinu teži sve boljoj organizaciji natjecanja. Pravu kvalitetu moguće je dosegnuti jedino uz pomoć sponzora, koji su već počeli pokazivati svoj interes jer su kroz GLAVOMET prepoznali najbolji "oglasni" prostor u Splitu tijekom ljetnih mjeseci.

Putem naše priredbe možemo Vam omogućiti promicanje Vaše tvrtke na obostranu korist i zadovoljstvo. Što se tiče Vašeg interesa, on bi se mogao višestruko isplatiti. Prije svega, promicanje Vašeg imena putem priredbe koju smo Vam detaljnije prezentirali u prethodnoj najavi. Posebno bi istaknuli da svake godine organiziramo i revijalnu utakmicu između poznatih medijskih ličnosti. Nadalje, samim ulaganjem u sport i sportska dostignuća, pomažete mladima u razvitku svijesti o sportskom načinu života, te sudjelujete u stvaranju novih vrhunskih sportaša u našem gradu. Nama ćete pomoći da pokrijemo visoke troškove priredbe (nagrade, najam tribina, razglas, reklame, plakati, promidžbeni materijali....), te na taj način omogućiti realizaciju iste.

Koristimo ovu prigodu i pozivamo Vas: Postanite naš partner i sponzor Prvenstva Hrvatske GLAVOMET 2008, prepoznajte povoljnu poslovnu priliku te osvojite naklonost i simpatije Splićana jer kroz GLAVOMET izabrali ste pravi put !!!

Žiro račun na koji možete vršiti uplatu: Udruga „Glavomet“ : 2484008-1103557396.

Ime: | e-mail:
Komentar:

| Zaboravi me

slike:

Prvenstvo 2010 glavomet glavomet glavomet glavomet glavomet glavomet glavomet glavomet glavomet

video: glavomet 70'e